En mene metsään – Ei mene metsään!

En mene metsään – Ei mene metsään!

Työpäivät venyvät, lasten kuljetus harrastuksiin, laatuaikaa puolison kanssa ja tietysti sosiaalisen median vaatimukset…päivitystä sinne, päivitystä tänne. Kuulostaako tutulta?

 

Perintömetsän kuulumiset eivät ole päällimmäisinä uraputkessa pyyhältävän urbaanin metsänomistajan arjessa. Metsäomaisuus ja sen hoito häivähtävät mielessä syksyn synkkinä iltoina räntäsateiden loskaisiksi muuttamilla kaupunkikujilla kulkiessa.

Ensi kesänä minä sen teen…nyt minä hoidan vuosia rästissä olleet metsänhoitotyöt kuntoon. Saakohan siihen papan vanhaan raivaussahaan vielä varaosia?

Ei…en mene metsään, ei se ei ole minun juttuni. Meneekö koko homma metsään?

Metsäomaisuuden hallinta voi olla helpompaa kuin uskotkaan. Wuudis metsäomaisuuden hallintapalvelun avulla saat päätelaitteesta, paikasta ja ajasta riippumattoman, helppokäyttöisen näkymän metsäomaisuutesi kokonaistilaan.

Yhteistyössä Wuudis palveluntuottajan kanssa hallitset metsäomaisuuttasi kustannustehokkaasti ja hauskasti. Parhaimmillaan Wuudis muuttaa metsäsi hoidon viihteeksi. Wuudis palvelun avulla voit tosiaikaisesti ohjata ja seurata metsääsi kohdistuvia toimenpiteitä metsään menemättä ja nauttia pankkitilillesi ilmestyvistä euroista.