Suomen metsäkeskuksen Laatumetsä-mobiilisovellus helpottaa metsänhoitotöiden laadun omavalvontaa. Metsänomistajat ja metsäalan toimijat voivat käyttää sovellusta maastossa ja tallentaa omavalvontamittausten tuloksia. Laatumetsällä tehdyt omavalvontamittaukset voidaan lähettää suoraan Suomen metsäkeskukselle. Omavalvontamittausten lähettämiseen vaaditaan vahva tunnistautuminen. Samalla sovelluksella voi myös lähettää havaintoja metsätuhoista.

Wuudis Solutions on tuottanut sovelluksen Metsäkeskukselle ja vastaa myös sovelluksen jatkokehityksestä ja käyttäjätuesta. Mobiilisovellus toimii Android- ja iOS-puhelimissa ja sen voi ladata käyttöön näiden käyttöjärjestelmien omista sovelluskaupoista.

Laatumetsä asiakaspalvelu
Kuinka voimme auttaa sinua?

Lomakkeen tiedot lähetetään Wuudis asiakastukeen, joka palvelee ja auttaa sinua kaikissa palveluun liittyvissä kysymyksissäsi.

Asiakastuen palveluaika on ma-pe 8-16.

Tarvittaessa tavoitat meidät Wuudis palvelunumerosta +358 10 400 6281

Puheluiden hinnat yritysnumeroon soitettaessa ovat matkapuhelimesta 8,28 snt/puhelu + 5,95 snt/min ja lankapuhelimesta 8,28 snt/puhelu ja 17,04 snt/min.