Helppokäyttöistä metsäomaisuuden hallintaa

Helppokäyttöistä metsäomaisuuden hallintaa

WUUDIS PRO – PYSY AJAN TASALLA METSÄSI TAPAHTUMISTA

Metsässä tapahtuu kaiken aikaa. Kettu oikaisee reittiään hakkuuaukean läpi komeaan kuusikkoon. Kevätauringon lämmittämä hanki sulaa hiljalleen viereiseen puroon. Kauempana kuusikossa hakkuukone tekee harvennushakkuuta jättäen parhaat puut kasvamaan. Kaivat älypuhelimen taskusta ja otat valokuvan kuusikon vieressä kasvavasta taimikosta. Pitäisiköhän sille tehdä taimikonhoito tänä vuonna?

Tekemäsi kuvahavainto tallentuu palveluun mobiilisovelluksen kautta. Kävelet taimikon keskelle ja toteat taimikonhoidon olevan ajankohtainen. Lisäät toimenpide-ehdotuksen kuviolle mobiilisovelluksessa. Samalla kuittaat hakkuukoneen tekemän harvennushakkuun tehdyksi. Illalla tarkastelet metsässä tekemiä havaintojasi tietokoneen verkkoselaimella. Hyvältä näyttää, nyt metsäsi tapahtumat ovat ajan tasalla.

HELPPOKÄYTTÖINEN – AJANTASAINEN – JAETTAVA

Selaa ja päivitä metsäsi tietoja helposti verkkoselaimessa ja mobiilisovelluksella. Tarkastele suunniteltuja toimenpiteitä ja tee havaintoja metsästäsi. Tiedot päivittyvät palveluun reaaliaikaisesti. Rajattoman tallennustilan ansiosta palveluun voidaan ladata metsätiloja koosta riippumatta. Voit jakaa metsävaratiedot tarkasteltavaksi ja muokattavaksi muille metsän osakkaille tai metsäpalveluyrittäjälle, joka hoitaa taimikkosi raivauksen. Sinä päätät, kenelle jaat metsäsi tiedot.

MIKSI WUUDIS PRO?

Wuudis Pro tarjoaa markkinoiden helpointa metsäomaisuuden hallintaa. Selkeä käyttöliittymä, helppokäyttöiset piirtotyökalut, monipuoliset karttatasot ja teemakartat muodostavat Sinulle selkeän kuvan metsäomaisuudestasi. Havaintojen tallentaminen kuvina ja tekstinä mahdollistaa ajankohtaisten paikkatietoon ja aikaan kiinnitettyjen havaintojen tarkastelun missä ja milloin tahansa.

1 thought on “Helppokäyttöistä metsäomaisuuden hallintaa

  1. Jos haluan metsäpalveluyrittäjänä tehdä asiakkaani taimikonhoidon kemeratuen toteutusilmoituksen ja olen kerännyt koealatiedot tähän saakka ilmaisella sovelluksella, niin mitä versiota suosittelette jatkossa? Soveltuuko woodis pro myös asiakkaiden tietojen keräämiseen ja lähettämiseen kuten tällä hetkellä?

Comments are closed.