MHG Systemsille uusi nimi – palvelut uudistuvat

MHG Systemsille uusi nimi – palvelut uudistuvat

MHG Systems Oy päivitti nimensä vastaamaan ydinpalveluitaan. Yhtiön uusi nimi on nyt Wuudis Solutions Oy.

”Uusi nimi kuvaa hyvin Wuudis-ekosysteemin päätavoitetta tarjota asiakkaillemme eri lähteistä koostetusta tiedosta tuotettuja asiakaskohtaisia tietopalveluratkaisuja”, painottaa yhtiön toimitusjohtaja Seppo Huurinainen. Tekoälyä ja koneoppimista sekä optimointia ja simulointia hyödyntävillä prosesseilla asiakaskohtaisesti toimitettu tieto jaetaan rajapintoja ja turvallisia tiedonsiirtoväyliä hyödyntäen Wuudis-mobiiliin, Wuudis-käyttöliittymään tai suoraan asiakkaan tietojärjestelmiin integroituna.

Wuudis Pro tarjoaa metsänomistajayhteisöille ja metsätoimijoille helppokäyttöisen käyttöliittymän hallinnassaan olevaan metsävaratietoon verkossa ja mobiilissa. Paikkaan ja aikaan kiinnitettyjen havaintojen lisääminen mahdollistaa metsänhoidollisen aikajanan luomisen ja seuraamisen.

Wuudis Business -palvelussa yhdistetään ja muokataan eri tietolähteistä rajapintojen kautta kerätty data asiakastuotteeksi, joka voi olla käyttöliittymä, rajapintapalvelu, paikkatieto, kartta, suunnitelma, raportti, simulaatio, dokumentti tai mikä tahansa näiden yhdistelmä. Asiakaskohtainen palvelu rakentuu aina ohjelmistokehitysprojektin kautta tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa.

Pilvipalveluna toimitettava Wuudis on asiakkaittemme hyödynnettävissä maailmanlaajuisesti. Kaikki palvelumme ovat mukautettavissa paikallisiin tietolähteisiin paikallisessa liiketoimintaympäristössä.

Lisätietoja

Seppo Huurinainen, CEO, +358 44 581 4950

seppo.huurinainen@wuudis.com

Wuudis Solutions Oy

Alansa edelläkävijöihin kuuluva Wuudis Solutions Oy tarjoaa biotalouden arvoketjujen kaikille toimijoille eri lähteistä koostetusta tiedosta tuotettuja asiakaskohtaisia tietopalveluratkaisuja, joilla voidaan tehostaa toimintaa ja minimoida kustannuksia sekä ympäristövaikutuksia. Palvelumme mahdollistavat materiaali- ja henkilöresurssien optimoinnin ja entistä älykkäämpien ja tuottavampien liiketoimintamallien käytön.