Wuudis Pro

Miksi Wuudis Pro?

Wuudis Pro tarjoaa markkinoiden helpointa metsäomaisuuden hallintaa. Selkeä käyttöliittymä, helppokäyttöiset piirtotyökalut, monipuoliset karttatasot ja teemakartat muodostavat Sinulle selkeän kuvan metsäomaisuudestasi. Havaintojen tallentaminen kuvina ja tekstinä mahdollistaa ajankohtaisten paikkatietoon ja aikaan kiinnitettyjen havaintojen tarkastelun missä ja milloin tahansa.

Helppokäyttöinen

Sujuvaa käyttöä missä ja milloin tahansa

Ajantasainen

Tiedot päivittyvät reaaliaikaisesti sekä verkkoselaimessa että mobiilisovelluksessa

Jaettava

Metsätietosi näkevät vain ne henkilöt tai organisaatiot, keille olet antanut luvan metsätietojesi tarkasteluun

Kehittyvä

Palvelu kehittyy jatkuvasti ja saat uudet ominaisuudet käyttöösi aina automaattisesti.

Selaa ja päivitä metsäsi tietoja helposti verkkoselaimessa ja mobiilisovelluksella. Tarkastele suunniteltuja toimenpiteitä ja tee havaintoja metsästäsi. Tiedot päivittyvät palveluun reaaliaikaisesti. Rajattoman tallennustilan ansiosta palveluun voidaan ladata metsätiloja rajaton määrä koosta riippumatta. Voit jakaa metsävaratiedot tarkasteltavaksi ja muokattavaksi muille metsän osakkaille tai metsäpalveluyrittäjälle, joka hoitaa taimikkosi raivauksen, tai puunostajalle tarjouksen tekemistä varten. Sinä päätät, kenelle jaat metsäsi tiedot.

Palvelussa on 7 vuorokauden maksuton kokeilujakso. Kokeilujakson jälkeen palvelun käyttö vaatii voimassaolevan Wuudis Pro -käyttöoikeuden. 

Wuudis Pro toimii parhaiten Google Chrome-, Safari- ja Mozilla Firefox -verkkoselaimilla. Wuudis Pro -mobiilisovellus on ladattavissa veloituksetta Googlen ja Applen sovelluskaupoista.

Referenssit

Wuudis tarjoaa jatkumon metsään.fi laserkeilausaineiston joustavampaan hyödyntämiseen. Kuviotietojen ja -rajojen muokkaus, tilatietojen jakaminen sekä monipuolisten kartta ja paikkatieto-ominaisuuksien hyödyntäminen tarjoavat uusia mahdollisuuksia omaehtoiseen metsien hallinnointiin [..]
Kalle Karttunen
MMT
Olen ollut Wuudis-käyttäjä koko sen ajan, kun Wuudis on ollut markkinoilla. Wuudiksen mobiilikäyttö on vapauttanut minut kokonaan kuviokarttojen tulosteista ja tuonut mukaan metsässä kulkemiseen hyvät pohjakartat ja paikannuksen. Kilpailijoista poiketen Wuudis on aina tarjonnut myös mahdollisuuden [..]
Jaakko Temmes
DI, metsänomistaja

Helppo käyttöönotto

1. Rekisteröidy

Rekisteröidy veloituksetta palvelun käyttäjäksi. Tarjoamme sinulle 7 päivän jakson kokeilla palveluamme.

2. Lataa

Lataa haluamasi metsävaratiedot palveluun.

3. Hallitse

Voit vapaasti tarkastella ja muokata metsävaratietojasi mobiilisti sekä Web-selaimella.

Näin otat palvelun käyttöösi