Laatumetsä

Laatumetsä tukipalvelu

Tervetuloa Laatumetsä -mobiilisovelluksen tukisivulle. Tarvittaessa ota yhteyttä asiakaspalveluun tukilomakkeella tai puhelimitse.

Suomen metsäkeskuksen Laatumetsä -mobiilisovellus helpottaa metsänhoitotöiden laadun omavalvontaa. Metsänomistajat ja metsäalan toimijat voivat käyttää sovellusta maastossa ja tallentaa omavalvontamittausten tuloksia. Laatumetsällä tehdyt omavalvontamittaukset voidaan lähettää suoraan Suomen metsäkeskukselle. Omavalvontamittausten lähettämiseen vaaditaan vahva tunnistautuminen. Samalla sovelluksella voi myös lähettää havaintoja metsätuhoista.

Wuudis Solutions on tuottanut sovelluksen Metsäkeskukselle ja vastaa myös sovelluksen jatkokehityksestä ja käyttäjätuesta. Mobiilisovellus toimii Android- ja iOS-puhelimissa ja sen voi ladata käyttöön näiden käyttöjärjestelmien omista sovelluskaupoista.

 

Materiaalit

Kuinka voimme auttaa sinua?
    Lomakkeen tiedot lähetetään Wuudiksen asiakastukeen, joka palvelee ja auttaa sinua kaikissa palveluun liittyvissä kysymyksissäsi. Asiakastuki on auki maanantaista perjantaihin klo 8-16.

    Tarvittaessa tavoitat meidät Wuudiksen palvelunumerosta +358 10 400 6281.

    Puheluiden hinnat yritysnumeroon soitettaessa ovat matkapuhelimesta 8,28 snt/puhelu + 5,95 snt/min ja lankapuhelimesta 8,28 snt/puhelu ja 17,04 snt/min.

    Asiakaspalvelumme palvelee sinua Suomeksi ja Englanniksi