Wuudis Bioenergy

Wuudis Bioenergy tukipalvelu

Tervetuloa Wuudis Bioenergy (ent. MHG Biomass Manager) -palvelun tukisivulle. Tarvittaessa ota yhteyttä asiakaspalveluun tukilomakkeella tai puhelimitse.

Etkö pääse kirjautumissivulle? Käytä Materiaalit-osion Kirjaudu painiketta!

Mobiilisovellus toimii Android -laitteissa ja sen voi ladata käyttöön käyttöjärjestelmän omasta sovelluskaupasta.

Materiaalit

Kuinka voimme auttaa sinua?

Lomakkeen tiedot lähetetään Wuudiksen asiakastukeen, joka palvelee ja auttaa sinua kaikissa palveluun liittyvissä kysymyksissäsi. Asiakastuki on auki maanantaista perjantaihin klo 8-16.

Tarvittaessa tavoitat meidät Wuudiksen palvelunumerosta +358 10 400 6281.

Puheluiden hinnat yritysnumeroon soitettaessa ovat matkapuhelimesta 8,28 snt/puhelu + 5,95 snt/min ja lankapuhelimesta 8,28 snt/puhelu ja 17,04 snt/min.