Wuudis Bioenergy

Wuudis Bioenergy Support

Välkommen till Wuudis Bioenergy (tidigare MHG Biomass Manager) supportsida. Kontakta kundtjänst om det behövs via supportformuläret eller via telefon.

Har du inte tillgång till inloggningssidan? Använd Materialavsnitt Logga in knappen!

Mobilappen körs på Android-enheter och kan laddas ner från operativsystemets egen app-butik.

Material

Hur kan vi hjälpa dig?

Informationen på formuläret skickas till Wuudis kundsupport, som hjälper dig och hjälper dig med alla frågor du kan ha om tjänsten. Kundtjänst är öppet måndag till fredag från 08.00 till 16.00.

Vid behov kan du nå oss på Wuudis servicenummer +358 10 400 6281.

Priserna för samtal när du ringer ett företagsnummer är 8,28 cent / samtal + 5,95 cent / min från en mobiltelefon och 8,28 cent / samtal och 17,04 cent / min från en fasttelefon.

Vår kundtjänst tjänar dig på finska och engelska

SV_AA_LOGO_Wuudis_Solutions_Oy_EN_399305_web