HELPPOKÄYTTÖINEN
Sujuvaa käyttöä missä ja milloin tahansa selaimessa tai mobiilissa.

AJANTASAINEN
Tiedot päivittyvät reaaliaikaisesti sekä verkkoselaimessa että mobiilisovelluksessa sekä sinulle että kaikille organisaatiosi jäsenille.

JAETTAVA
Metsätietosi näkevät vain ne henkilöt tai organisaatiot, keille olet antanut luvan metsätietojesi tarkasteluun.

KEHITTYVÄ
Tammikuun 2020 julkaisussa uusia käyttöä monipuolistavia ominaisuuksia.

Selaa ja päivitä asiakkaasi metsätietoja helposti verkkoselaimessa ja mobiilisovelluksella. Suunnittele toimenpiteet, päivitä metsätiedot ja todenna työsi laatu kuvilla suoraan maastosta. Tiedot päivittyvät palveluun reaaliaikaisesti.

Rajattoman tallennustilan ansiosta palveluun voidaan ladata metsätiloja koosta riippumatta. Voit jakaa yksittäisen metsätilan tiedot tarkasteltavaksi ja muokattavaksi tai jakaa useamman metsätilan tiedot ryhmälle. Sinä päätät, kenelle jaat metsätiedot.

Palvelussa on 14 vuorokauden maksuton kokeilujakso. Kokeilujakson jälkeen palvelun käyttö vaatii voimassaolevan Wuudis Team -käyttöoikeuden. Pyydä tarjous Sinulle muokatusta Wuudis Team -palvelusta yhteydenottolomakkeellamme tai osta Team-verkosta.

Wuudis Team toimii parhaiten Google Chrome-, Safari- ja Mozilla Firefox -verkkoselaimilla. Wuudis-mobiilisovellus on ladattavissa veloituksetta Googlen ja Applen sovelluskaupoista.

Referenssit

MIKSI WUUDIS Team?

Wuudis Team tarjoaa markkinoiden helpointa metsäomaisuuden jaettua hallintaa. Selkeä käyttöliittymä, helppokäyttöiset piirtotyökalut, monipuoliset karttatasot ja teemakartat muodostavat selkeän kuvan organisaatiosi hallitsemasta metsäomaisuudesta. Havaintojen tallentaminen kuvina ja tekstinä mahdollistaa ajankohtaisten paikkatietoon ja aikaan kiinnitettyjen metsätietojen tarkastelun missä ja milloin tahansa.

Helppo käyttöönotto

  1. 1. Rekisteröidy ja luo tunnus
  2. 2. Lataa metsätietosi
  3. 3. Hallitsette metsävarojanne kaikkialla helposti ja tehokkaasti

Näin otat palvelun käyttöösi