Wuudis omavalvonta koneyrittäjille

Rekisteröityminen käyttäjäksi

Tervetuloa toteuttamaan omavalvontaan mobiililaitteellasi Wuudis Team -palvelun avulla. Päästäksesi tutustumaan, Sinulle opiskelija luotuun, tutustumisympäristöön ole hyvä ja täytä tällä sivulla olevalle lomakkeelle nimesi ja sähköpostiosoitteesi. Lomakkeella ilmoittamasi sähköposti toimii käyttäjätunnuksenasi Wuudis palveluun, joten käytä toimivaa sähköpostiosoitetta. Saat kutsun palveluun viimeistään seuraavan työpäivän aikana. Noudata kutsussa olevaa ohjeistusta. Hyväksymällä kutsun saat käyttöoikeuden Wuudis/TTS-koulutusympäristöön vuoden 2020 loppuun saakka.

Tutustumisympäristö on vapaasti käytettävissäsi. Voit tutustua sinne ennakolta luotuihin esimerkkiprojekteihin tai tuottaa halutessasi omia projektejasi. Huomioi kuitenkin, että tutustumisympäristöön tuottamasi sisältö on kaikkien sivustolle rekisteröityneiden opiskelijoiden käytössä. 

Sivulla oleva ohjeistus on suunniteltu auttamaan sinua alkuun ja helpottamaan esimerkkiaineiston tulkintaa. Tarvittaessa yleinen Wuudis -tukipalvelumme on myös käytettävissäsi. 

Toivottavasti viihdyt Wuudis -palveluiden parissa. Autamme mielellämme palveluidemme sovittamisessa juuri Sinun toimialasi tarpeisiin. Jos kiinnostuit, ota yhteyttä myyntiimme. 

Mukaan opiskelemaan