Wuudikselle tunnustusta Euroopan Komission Innovaatiotutkapalvelulta

Komission Innovaatiotutka valitsi Wuudis-palvelukonseptin innovaatioluokkaan Optimointi, johon valittuja palveluita tai tuotteita pidetään valmiina kansainvälisille markkinoille.

Innovaatiotutkapalvelu (Innovation Radar) pyrkii tunnistamaan paljon potentiaalia omaavat innovaatiot ja innovaattorit Komission rahoittamissa tutkimus- ja kehityshankkeissa. Innovaatiotutkapalvelu perustuu käynnissä olevien Horisontti2020-hankkeiden arviointiin osallistuvien riippumattomien asiantuntijoiden keräämiin tietoihin ja arviointeihin. Innovaatiotutkatietojen perusteella on kehitetty indikaattoreita, joiden tavoitteena on mitata muun muuassa innovaatiokehitystä kaupallistamiseen ja innovaattoreiden innovaatiokykyä.

Innovaatiotutkan tavoitteena on tiedottaa EU:n rahoittamien tutkimus- ja kehityshankkeiden innovaatioista yhdessä paikassa ja tuoda EU-kansalaisten ulottuville nämä erinomaiset ​​teknologiset ja tieteelliset edistysaskeleet, joita tutkijat ja innovaattorit ympäri Eurooppaa ovat saavuttaneet Euroopan Komission rahoittamina.

DataBio-hankkeen kautta rakentuva Wuudis Business -palvelu ja asiakasprojektit ovat osa Wuudis-konseptin palveluita, joita käyttävät mm. Suomen metsäkeskus, useita metsänhoitoyhdistyksiä ja  yli 5000 metsänomistajaa. ”Suomen metsäkeskuksen Laatumetsä-sovellus on rakennettu Wuudiksen päälle ja se on todennäköisesti maailman ensimmäinen joukkoistettu tiedonkeruupalvelu, jolla voidaan kerää tietoa metsävahinkoista ja metsänhoitotöiden laadusta Kemera-tukimaksuja varten”, kertoo  toimitusjohtaja Seppo Huurinainen. Laatumetsä-sovellus integroituu täysin metsäkeskuksen IT-järjestelmien kanssa tehden mahdolliseksi metsänomistajien, urakoitsijoiden ja muiden sidosryhmien päivitykset metsävaratietoon suoraan kentältä. Wuudiksen digitaalinen palvelukonsepti on helposti räätälöitävissä kolmansille osapuolille ja kansainvälisille markkinoille, koska se perustuu standardoituihin prosesseihin ja on avoin ja riippumaton palvelu.

Lisätietoja

Seppo Huurinainen, CEO, +358 44 581 4950

seppo.huurinainen@wuudis.com

Eoghan O’Neill, Innovaatiotutka (Innovation Radar)

Eoghan.O’Neill@ec.europa.eu

Wuudis Solutions Oy

Wuudis Solutions Oy on metsän digitalisaation edelläkävijäyritys. Wuudis-palvelut tuovat biotalouden arvoketjujen kaikille toimijoille big dataa, tekoälyä, koneoppimista ja mobiilia teknologiaa hyödyntäviä ratkaisuja, joilla voidaan tehostaa toimintaa ja minimoida kustannuksia sekä ympäristövaikutuksia. Palvelut mahdollistavat biomateriaali- ja henkilöresurssien optimoinnin sekä entistä älykkäämpien ja tuottavampien liiketoimintamallien käytön. Wuudis tekee metsäomaisuuden hallinnan helpoksi.

Katso lisää: http://www.wuudis.com.

Innovaatiotutka

Lisätietoja: https://www.innoradar.eu/

DataBio -hanke

Lisätietoja: https://www.databio.eu/fi/

Jaa llä
Facebook
Jaa llä
Twitter
Jaa llä
LinkedIn
Jaa llä
Pinterest