mockup_tuotekuva2

HELPPOKÄYTTÖINEN – AJANTASAINEN – JAETTAVA

Selaa ja päivitä metsäsi tietoja helposti verkkoselaimessa ja mobiilisovelluksella. Tarkastele suunniteltuja toimenpiteitä ja tee havaintoja metsästäsi. Tiedot päivittyvät palveluun reaaliaikaisesti. Rajattoman tallennustilan ansiosta palveluun voidaan ladata metsätiloja koosta riippumatta.

Voit jakaa metsävaratiedot tarkasteltavaksi ja muokattavaksi muille metsän osakkaille tai metsäpalveluyrittäjälle, joka hoitaa taimikkosi raivauksen. Sinä päätät, kenelle jaat metsäsi tiedot.

Lue lisää

Omien palveluun ladattujen metsätietojen tarkastelu ja ylläpito vaatii voimassaolevan Wuudis Pro-käyttöoikeuden. Wuudis mobiilisovellus on ladattavissa veloituksetta Googlen ja Applen sovelluskaupoista. Omien ladattujen metsätietojen tarkastelu ja ylläpito mobiilisovelluksessa vaatii voimassaolevan Wuudis Pro-käyttöoikeuden.

Ilmaisen kokeiluversion aikana ladattavan metsätiedon määrä on rajoitettu. Kokeilun jälkeen käyttäjä voi valita joko vähintään yhden vuoden käyttöoikeuden tai omien tietojen poiston.

Yhden käyttäjän vuosilisenssi on ostettavissa verkkokaupasta hintaan 99 € (alv. 0%). Yritys/ryhmälisenssi alkaen 189 €/vuosi (alv. 0%).

Referenssit

MIKSI WUUDIS PRO?

Wuudis Pro tarjoaa markkinoiden helpointa metsäomaisuuden hallintaa. Selkeä käyttöliittymä, helppokäyttöiset piirtotyökalut, monipuoliset karttatasot ja teemakartat muodostavat Sinulle selkeän kuvan metsäomaisuudestasi. Havaintojen tallentaminen kuvina ja tekstinä mahdollistaa ajankohtaisten paikkatietoon ja aikaan kiinnitettyjen havaintojen tarkastelun missä ja milloin tahansa.

Helppo käyttöönotto

  1. 1. Rekisteröidy ja luo tunnus
  2. 2. Lataa metsätietosi
  3. 3. Hallitse metsävarojasi kaikkialla helposti ja tehokkaasti

Näin otat Wuudis Pro -palvelun käyttöösi