Wuudis Solutions perusti tytäryhtiön Espanjaan

Laajenemisen taustalla on kansainvälistymisstrategia. Uuden tytäryhtiön tarkoituksena on luoda yhtiölle kasvua Espanjaan ja Portugaliin.

Mikkeliläinen ohjelmistoyritys Wuudis Solutions laajentaa toimintaansa Espanjaan. Sinne on perustettu tytäryhtiö. Ensimmäiset Espanjan työntekijät ovat Corunassa, Galiciassa. 

Wuudis ennustaa, että sillä on kasvumahdollisuus Espanjan metsäsektorin digitalisaatiossa ja laajeneminen liittyy niin Wuudis-palvelun jalkauttamiseen espanjalaisille metsäalan toimijoille kuin kansainvälistymisstrategiaan. 

Wuudis-palveluja on pilotoitu intensiivisesti Galiciassa noin vuoden päivät EU Komission rahoittamassa DataBio-hankkeessa ja Business Finlandin rahoittamassa TEMPO-hankkeessa.  Erityisesti metsänhoitoyhdistyskenttä on ollut kiinnostunut Wuudis-palveluiden käyttöönotosta helpottamaan päivittäisiä työrutiineja sekä saamaan uusia metsänomistajia jäsenikseen, kertoo tytäryrityksen toimitusjohtaja metsänhoitaja Jesus Martinez Ben. 

Tällä hetkellä Wuudis-palvelut ovat saatavilla suomen, englannin ja espanjan kielen lisäksi ranskaksi. Uusia kieliversioita voidaan ottaa käyttöön helposti kysynnän mukaan. 

Jaa llä
Facebook
Jaa llä
Twitter
Jaa llä
LinkedIn
Jaa llä
Pinterest